Start Stars Hot News! Ne shvata ih ozbiljno: Olivia Wilde uživo čitala uvredljive komentare Beliebera (video)

Ne shvata ih ozbiljno: Olivia Wilde uživo čitala uvredljive komentare Beliebera (video)

SHARE

null

Olivia Wilde nedavno je preko društvene mreže Twitter kritikovala Justina Biebera a nakon što je on prošetao ulicama Londona bez majice. Posle toga bila je obasuta uvredama obožavateljki pevača, a njihove komentare čitala je u šou Jay Lena.

29-godišnja glumica kaže da njen komentar nije trebao da uvredi pevača već da izrazi njenu brigu za njega. “To je jedna od najsmešnijih stvari koje su mi se ikad desile jer je moj tviter prepun najsmešnijih uvreda”, rekla je Olivia. “Znate, ja ovakve stvari govorim svom mlađem bratu. ‘Obuci majicu, hladno je napolju’. Mislim to sa ljubavlju.”

http://youtu.be/IAE-yThHKdw

Ona je sad celu situaciju pretvorila u šalu, pa je u šou Jay Lena rekla: “Prvo sam mislila da su Belieberke zle prema meni, ali onda sam to prihvatila kao prijateljski savet, rekla je misleći na poruku ‘Da li si ti lezbejka iil si samo previše matora?’. Nikad sebe to nisam upitala”, priznaje Olivia nakon čega čita još jednu poruku u kojoj piše “Strpaj svoju majicu sebi u usta” i “Ku*ko, nisi mu ti mama”. “Dobila sam još 17.000 poruka ali imaju previše psovki”, završila je Olivia.

IZVOR: Life Content
FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR