Start Stars Hot News! Ne prihvata kritike: Justin Bieber se posvađao sa menadžmentom

Ne prihvata kritike: Justin Bieber se posvađao sa menadžmentom

SHARE

Justin Bieber Arriving On A Private Jet

Bilo je samo pitanje vremena kada će menadžerski tim upozoriti Justina Biebera na seriju ispada koje je u poslednje vreme imao, ali izgleda da to nije prošlo kako treba pošto se pevač navodno sada posvađao sa nadređenima.

Naime, magazin National Enquirer piše da su Biebsovi menadžeri pokušali mirnim putem da porazgovaraju sa pevačem i da ga savetuju da se malo smiri, jer se plaše da bi njegovo ponašanje moglo da ugrozi uspeh dokumentarca “Believe”, koji treba da bude objavljen krajem godine, ali on to nije primio na najbolji mogući način.
“Reditelj Jon M. Chu i njegov menadžer Scooter Braun seli su sa Justinom i pokušali da uspostave neka pravila, na primer da ne vozi brzo, da ne pljuje, da ne preti paparacima, fanovima ili konšijama, da ne koristi marihuanu, i najvažnije, da se ne upušta u probleme sa policijom”, rekao je izvor te dodao da je Justin burno reagovao i odbio da sarađuje.
“Justin je tvrdoglav i ne voli da mu neko govori šta da radi, pa je njegova prva reakcija bila da podseti sve njih da bez njega ne bi ni postojao film. Ona je počeo da besni i da viče da mu je dosadilo da mu ljudi naređuju i govore šta da radi, te da više neće da sluša ničija naređenja.”

Autor: Life Content
Foto: FAME

OSTAVI KOMENTAR