Start Stars Hot News! Ne podnosi poraz: Chris Brown ljut što je Frank Ocean osvojio Grammy

Ne podnosi poraz: Chris Brown ljut što je Frank Ocean osvojio Grammy

SHARE

Kada je Frank Ocean proglašen za dobitnika nagrade za najbolji urbani savremeni album na sinoćnoj dodeli Grammy nagrada, publika je ustala i ovacijama pozdravila uspeh ovog muzičara. Ipak, gledaocima je zapalo za oko da je Chris Brown jedini ostao da sedi na svom mestu.

Chris, koji je te večeri bio u društvu svoje devojke Rihanne, sedeo je u prvom redu i bio nasmejan tokom cele ceremonije, sve dok Frank nije proglašen za dobitnika nagrade za najbolji urbani savremeni album, kao i nagrade za najbolju rep saradnju, za pesmu “No Church In The Wild”, sa Kanye Westom i Jay-Zijem. Fotografije sa događaja, koje prikazuju kako Chris neraspoloženo sedi dok svi oko njega aplaudiraju i stoje, odmah su se proširile internetom, a ljudi su uz to komentarisali da Chris zaista ne ume da podnese poraz. Na fotografijama se vide i iznenađena lica Chrisovih kolega Adele i Eda Sheerana.

Chris i Frank sukobili su se pre dve nedelje ispred jednog muzičkog studija u Los Anđelesu, kada je Frank navodno odbio da se rukuje sa Brownom, nakon čega je došlo i do fizičkog obračuna. Dok policija i dalje istražuje ovaj incidenent, prošle nedelje je objavljeno da nijedan ood dvojice muzičara neće podizati tužbu zbog ovog sukoba.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR