Start Stars Hot News! Ne podnose se: Mariah Carey nakon sukoba sa Nicki Minaj pojačala obezbeđenje

Ne podnose se: Mariah Carey nakon sukoba sa Nicki Minaj pojačala obezbeđenje

SHARE

I ranije se pričalo kako Mariah i Nicki ne mogu zajedno da funkcionišu, a to je potpuno jasno posle izbijanja incidenta na jednom od audicija za “Američkog idola”.

null

Njih dve posvađale su se oko jednog od učesnika u šou, a u videu koji se pojavio u javnosti, Minaj vidimo kako se dere i psuju Mariah. Prisutni tvrde da to nije bio kraj, pa je reperka čak rekla “Da imam oružje, upucala bih je.” Producent šoua Nigel Lythgoe pokušao je da demantuje te navode, ali sudeći po ponašanju Mariah, problem definitivno postoje.

Naime, Mariah je govorila sa svojom prijateljicom Barbarom Walters, otkrivši joj kako se boji za sopstvenu i sigurnost svoje dece. “Ona mi je rekla da su joj mnogi ljudi potvrdili Nickine reči ‘Da imam oružje, upucala bih tu j*benu ku*ku’ kao i da je smatra nepredvidljivom. Mariah ne želi da rizikuje pa je pojačala obezbeđenje”, izjavila je poznata voditeljka.

null

Ona ističe i kako Nicki nema nameru da se izvini zbog svega. “Nicki se nije izvinila…Juče su imali sastanak a nakon toga je Nicki izjavila ‘Volim te, ali verovatno ćemo se opet svađati’, na šta je Mariah odgovorila sa ‘Ne, nećemo’. Mariah se ne oseća prijatno zbog svega ali voli šou kao i ulogu mentora takmičarima.”

FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR