228
Ne može bez poroka: Adele na svojoj turneji obavezno mora da ima...

Ne može bez poroka: Adele na svojoj turneji obavezno mora da ima cigarete i evropsko pivo

228
SHARE

Adele tokom turneje u svakom trenutku mora da ima dovoljno cigareta i kvalitetnog evropskog piva. Pevačica je svoje potrebe izričito navela u zahtevu, u kojem stoji, pišu američki mediji, da u obzir nikako ne dolazi severnoameričko pivo.

Pevačica je poznata po svojoj zavisnosti od cigareta pa ju je nedavno stariji kolega Boy George preko medija zamolio da prestane da puši i sačuva svoj predivni glas.Osim alkohola i cigareta, Adele u autobusu za turneju uvek mora da ima i određenu hranu. Pri ruci želi tanjir malih sendviča u kojima ne sme biti paradazja, čilija ili agruma, a potrebne su joj i čokoladice tačno određene marke, organski musli i šest prutića od žitarica.

Adele ima još jedno zanimljivo pravilo vezano uz koncerte. Svako ko dobije besplatnu kartu za njen koncert, od sponzora do promotora, na ulazu mora da donira 20 dolara u humanitarne svrhe, za organizaciju SANDS (Stillborn And Neonatal Death Charity).

7 KOMENTARA

  1. Previse je zahtjevna…Ona ce mozda za godinu ili dvije (ne daj Boze) izgubiti glas nastavili ovako.  Cigare i pivo Adele na sta si spala. Najjaci glas na svijetu bez konkurencije i tices to sve unistiti zbog glupih i nezdravih Cigareta i retardiranog alkohola! od srca joj zelim da se odvikne od ovoga jer ovakav talenat kao njen je rijedak…..

  2. Slazem se da treba da prestane da pusi
    Ali ne i sa tim da je zahtevna,ako bolje pogledate ona samo trazi cigarete,pice i hranu

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.