162
Ne mogu jedno bez drugog: Rihanna i Chris Brown ponovo viđeni zajedno!

Ne mogu jedno bez drugog: Rihanna i Chris Brown ponovo viđeni zajedno!

162
SHARE

Nagađa se kako je Rihanna pružila drugu šansu svom bivšem dečku – Chrisu Brownu. Par je viđen u njujorškom klubu Griffin, a nepoznati je izvor svoje svedočanstvo spremno podelio s portalom E! Onlinea.

null

Brownu, koji je prvi došao u klub, kasnije se pridružio Bow Wow, a zatim je stigla i Rihanna koja je sela za drugi sto. “Znala je da je Chris tamo”, izjavio je izvor. U jednom se trenutku Brown popeo na svoj sto kako bi skočio na Rihannin. Ona mu je skinula majicu, pa su krenuli na podijum da plešu i maze se.

null

Nakon što su se zabavili, Chris je krenuo kući u četiri ujutro, a njegova bivša devojka pet minuta nakon njega. Na nedavno održanim MTVjevim Video Music Awards, mogli smo videti fotografije ovog navodno bivšeg para na kojima se jasno vidi kako se ljube, a Yair Devia tvrdi kako ih je vidio da odlaze zajedno iz Gansevoort hotela.

5 KOMENTARA

  1. blizak izvorrr moj k***c !!! jesu bilu u istom klubu i to ali sve ostalo nije istina! i da jesu zajedno ne bi ko debili to radili u javnosti. I poljubili su se u obraz? riri je sama rekla da ga voli jos uvek ali NISU ZAJEDNO. Odjebite sad.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.