955
Ne interesuju je kritike: Miley Cyrus uživa u novom imidžu

Ne interesuju je kritike: Miley Cyrus uživa u novom imidžu

955
SHARE

Iako dobija zaista mnogo negativnih komentara zbog svoje nove frizure, Miley stalno objavljuje svoje nove fotke na Twitteru, jer je jako ponosna na ovu promenu.

null

null

Tako je uz sliku na kojoj vidimo njen potiljak napisala: “mlada.divlja.luda”, a kasnije je dodala i fotku na kojoj nosi jarko crveni ruž uz komentar: “ljubav prema sebi je najveća od svih laskavaca.” Da li posle novih fotki mislite da Miley pristaje kratka plava kosa ili je lepša sa starom frizurom?

null

null

null

136 KOMENTARA

    • @LOVEMILEY 4EVERYONG:Retardirana si .Mama mi je lekar i sama zna kada da ide da se leci.Sigurno nije nepismena ko tvoja mama,zato je ti obavesti jer ja moju ne moram.Izblamirala si se dete . :)

  1. @IVANA Hahahhahaha…jedno isto si ponovila 100 puta :D I onda sam ja glupa! :D Budalo, ti bas nista ne shvatas, a? Rekla si da tek sad vidis koliko je Miley odvratna……a to znaci da mrzis Miley. I, pogledaj, debilu, sta je tvitovala fondacija kojoj je Miley donirala kosu: “Miley Cyrus donated her hair to a Cancer charity. And you’re calling her “ugly”. Trust me, she’s more beautiful than you. #MakeaChange” Obuzdaj se, dete.. ;)

    • @Rebel Butterfly:Nemoj ti meni govoriti sta znaci ako ja kazem da je odvratna i takoo.Ali Selena je neuporediva.Mislim da ih uopste ne treba stavljati u istu recenicu.A po lepoti milion puta je lepsa.Nemam razloga da se obuzdam.Miley je sa dugackom kosom izgledala normalno i sve to ali meni je sada ruzna.Sta ja mogu kada joj to ne stoji.I ne smaraj me vise sa tim.Glupa si i jadna.Aj livada. :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.