Start Stars Hot News! Ne ide mu u ljubavi: Nialla Horana ostavila devojka zbog lažnih glasina

Ne ide mu u ljubavi: Nialla Horana ostavila devojka zbog lažnih glasina

SHARE

Niall Horan navodno je odustao od romanse sa manekenkom Zoe Whelan pošto pored svih obaveza sa bendom nema vremena da se koncentriše na ljubav.

Izvor je otkrio da je pevač saopštio Zoe da želi raskid kada su se susreli u Irskoj kako bi razgovarali o budućnosti svoje veze, pošto su se prošlog meseca pojavile glassine da je Niall imao nešto sa Louise Thompson.
“Niall I Zoe su se našli dok je on bio kod kuće kako bi porazgovarali. Ona mu je rekla da nije srećna zbog pisanja u medijima o njemu i Louise, i da treba da reše stvari”, otkriva izvor za list The sun.
Par je navodno u vezi od početka Take Me Home turneje One Directiona, te da je Zoe sa Niallom došla na venčanje njegovog brata Grega u martu, što je I potvrđeno kada su objavljene fotografije para sa svadbe.
U maju su se pojavile glassine da je Niall proveo noć sa televizijskom zvezdom Louise, nakon što je poslao taksi po nju u njen stan u Zapadnom Londonu, koji ju je doveo u njegovu kuću u Severnom Londonu.Izgleda da Zoe ove glasine nije dobro prihvatila pošto izvori tvrde da je rekla Niallu da ona ne želi da bude otirač u njihovoj vezi. ”Ona je mlada devojka kojoj se Niall mnogo dopada, ali mu je rekla da ne želi da bude kao otirač. Oboje su se složili da su sada mnogo zauzeti I da će samo ostati u kontaktu I videti šta će se desiti”, zaključuje izvor.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR