214
Ne brinu je glasine: Perrie Edwards hvali nastup Zayna Malika na Olimpijadi

Ne brinu je glasine: Perrie Edwards hvali nastup Zayna Malika na Olimpijadi

214
SHARE

Britanski mediji preneli su kako je član One Direction tražio broj jedne plesačice, ali izgleda da to uopšte ne brine njegovu devojku.

null

Devojke iz benda Little Mix gostovale su danas u šou “Daybreak” a Perrie je prenela svoje utiske sa zatvaranja Olimpijade. “Bilo je neverovatno! Misllim da su momci bili tako dobri. Svi su bili neverovatni”, rekla je Perrie. “Sedela sam i bila tako ponosna što sam Britanka. Ceremonija je bila neverovatna, bila je to životna prilika. Bilo je divno.” Da li Perrie prašta ovakve Zayneove “nestašluke” ili u navodima medija uopšte nema istine?

24 KOMENTARA

  1. o Boze o cemu vi brinete….a da gledate malo svoj zivot?i da ga iskoriscuje..pa sta…volite ga?e drage moje nikad necete biti sa njim…bolje vam je gledajte svoj zivot…niko nije savrsen a kao sto vasa Dani kaze nesavrsenost je savrsenost…Ja volim 1D ali nisam toliko opterecena -.-‘ svako moze da radi sta hoce..pa i da mrzi,ali koliko ja znam mi volimo i slusamo one direction a ne njihove devojke…nisu one zvezde nego njih petorica!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.