144
Navodno se stalno svađaju: da li su Johnny Depp i Vanessa Paradis...

Navodno se stalno svađaju: da li su Johnny Depp i Vanessa Paradis pred raskidom?

144
SHARE

Holivudski glumac Johnny Depp prolazi kroz najveću krizu u svojoj 14 godina dugoj vezi s francuskom pevačicom Vanessom Paradis, pišu američki mediji. Prema izvoru američkog tabloida RadarOnlinea, glumac se bori kako da se izvuče iz problema koje par ima već neko vreme.

48-godišnji Johnny i Vanessa imaju dvoje dece, a stalno se svađaju i ovaj put bi nesuglasice mogle značiti kraj: “Johnny se na nosi baš najbolje s problemima. Njegovi prijatelji su zabrinuti za njega, a i Vanessa deluje slomljeno. Njihova veza je pri kraju”. Iako glumcu karijera nikad nije bilo bolje, privatni život mu se izgleda raspada: “Johnny se već diskretno javio advokatima, u nadi da će završiti s tom vezom na najtiši mogući način. Iako nisu u braku, dugo su u vezi i imaju dvoje dece, pa nije tako jednostavno samo raskinuti”, dodao je izvor blizak glumcu.

5 KOMENTARA

  1. BRAVO nemoj majke ti ovako pisati. Kad god ti staviš, npr: Navodno se stalno svađaju: da li su Johnny Depp i Vanessa Paradis pred raskidom? I OVAJ UPITNIK JOŠ TO DEFINITIVNO ZNAČI da će se razvesti. Tako je bilo i sa Katy Perry i sa JLo. Zato majke ti tvoje nemoj pisati takoo. xD

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.