578
Naučno dokazano: Slušanje 1Dja, Selene, Biebsa… čini te boljom osobom!

Naučno dokazano: Slušanje 1Dja, Selene, Biebsa… čini te boljom osobom!

578
SHARE

 photo FFN_CHP_Bieber_Justin_060112_9142688_zpsa13c079c.jpg

Belieberi i Directioneri, Selenatori… ovo je vest koju želite da zabeležite i podelite sa svima – sad postoje i dokazi da je slušanje vaših omiljenih muzičara dobro za vas!

Nova studija dokazuje da te slušanje popularne muzike gde spadaju Sel, 1D i Biebs čini boljom osobom, odnosno da ćeš zbog toga biti bolji učenik/učenica ali i da su mnogo manje šanse da počiniš neki zločin u toku života! Istraživanje obavljeno u Holandiji dokazalo je da mladi koji slušaju manje zastupljenu muziku poput hip-hopa, panka ili trensa imaju mnogo veće izglede da postanu delikventi.

 photo FFN_Kids_Choice_KM_033112_8935802_zpsdbc51a0a.jpg

Ovo ozbiljno istraživanje izvršeno je nad 300 mlađih tinejdžera a rezultati nesumnjivo pokazuju da se oni učenici koji slušaju Biebsa, One Direction, Selenu ili čak džez i klasičnu muziku ponašaju primerno i imaju dobre ocene. Sa druge strane, mlade osobe koje slušaju Sex Pistolse ili slične bendоve imaju veće šanse da se bave kriminalom u budućnosti. “Muzika je medijum koji razdvaja mlade koji vole popularnu muziku od onih koji su skloniji kršenju zakona”, otkriva studija.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

89 KOMENTARA

  1. Pošteno se nasmejah kada pročitah ovo.Pitam se samo koji stručnjaci su vršili ove studije.Možda oni kojima je tutnut koji miliončić u džep.Nema teoretske šanse da su ovi nazovi muzičari vredni slušanja.Betoven i Vivaldi traju već 3 veka.Možda je malo nepošteno što mešam ovu dečicu sa ovako velikim umovima,ali nekim je dobro ispran mozak ovom nazovi muzikom, da samo glup čovek može da sluša ovo.

  2. Rokerkaa je u pravu nema veze to sto slusas rock,heavy metal ili pank.neke od najlepsih i najpopularnijih pesama ikada su rok pesme npr knocking on heavens door je pesma guns n roses we will rock you ili we are the champions su pesme rok grupa queen,always bon jovia ili boulevard of broaken dreams od green daya su prelepe pesme. i samo da znate lejdi gaga je to umetnicko ime uzela od pesme grupe queen radio ga ga i gitarista quenna je njen bio gitarista I VI VIDITE LEPO DA NE MORAS BITI BIBEROVAC DA BI BIO DOBAR COVEK I DJAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.