Start Stars Hot News! Naučno dokazano: Slušanje 1Dja, Selene, Biebsa… čini te boljom osobom!

Naučno dokazano: Slušanje 1Dja, Selene, Biebsa… čini te boljom osobom!

SHARE

 photo FFN_CHP_Bieber_Justin_060112_9142688_zpsa13c079c.jpg

Belieberi i Directioneri, Selenatori… ovo je vest koju želite da zabeležite i podelite sa svima – sad postoje i dokazi da je slušanje vaših omiljenih muzičara dobro za vas!

Nova studija dokazuje da te slušanje popularne muzike gde spadaju Sel, 1D i Biebs čini boljom osobom, odnosno da ćeš zbog toga biti bolji učenik/učenica ali i da su mnogo manje šanse da počiniš neki zločin u toku života! Istraživanje obavljeno u Holandiji dokazalo je da mladi koji slušaju manje zastupljenu muziku poput hip-hopa, panka ili trensa imaju mnogo veće izglede da postanu delikventi.

 photo FFN_Kids_Choice_KM_033112_8935802_zpsdbc51a0a.jpg

Ovo ozbiljno istraživanje izvršeno je nad 300 mlađih tinejdžera a rezultati nesumnjivo pokazuju da se oni učenici koji slušaju Biebsa, One Direction, Selenu ili čak džez i klasičnu muziku ponašaju primerno i imaju dobre ocene. Sa druge strane, mlade osobe koje slušaju Sex Pistolse ili slične bendоve imaju veće šanse da se bave kriminalom u budućnosti. “Muzika je medijum koji razdvaja mlade koji vole popularnu muziku od onih koji su skloniji kršenju zakona”, otkriva studija.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR