Start Stars Hot News! Nathan Sykes se vratio na scenu nakon operacije grla: I dalje se...

Nathan Sykes se vratio na scenu nakon operacije grla: I dalje se oporavljam

SHARE

wanted5

Nathan Sykes iz The Wanteda otvoreno je progovorio o svojoj traumatičnoj operaciji grla, i priznao da je to za njega bilo veoma strašno iskustvo. Ipak, on se polako oporavlja, a kao znak da će sve biti u redu nastupio je sa svojim kolegama iz benda u jednoj TV emisiji.

The Wanted su gostovali u jednom britanskom jutarenjem programu, gde su izveli svoj novi singl “Walks Like Rihanna”, a prethodno su sa voditeljima porazgovarali o raznim temama. Nathan nije mogao da izbegne pitanja o svom zdravstvenom stanju. On je rekao da je za sada sve pod kontrolom, ali da je prošao kroz pravi pakao: “Bilo je veoma ozbiljno i neko vreme sam bio zaista uplašen… Nije bilo prijatno. Sada je sve mnogo bolje, i dalje traje oporavak, ali polako i mirno napredujemo.”
Ovo je drugi put da pevač nakon operacije nastupi sa svojim bendom – on je prošlog vikenda pevao sa Maxom Jayom Sivom i Tomom na FM Summertime balu. Dvadesetogodišnjak je u maju imao operaciju glasnih žica, zbog čega nije mogao da učestvuje u promotivnim aktivnostima benda u Americi, tokom nekoliko nedelja.

http://youtu.be/j0AOmrkC9P0

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR