Start Stars Hot News! Nathan Sykes poručio hejterima: “Ako nemate ništa lepo da kažete, bolje ćutite!”

Nathan Sykes poručio hejterima: “Ako nemate ništa lepo da kažete, bolje ćutite!”

SHARE

Ariana Grande & Nathan Sykes Have A Night Out In London

Nathan Sykes bio je primoran da stane u odbranu svoje veze sa pop zvezdom Arianom Grande zbog brojnih negativnih komentara koje su dobili otkako su javno objavili da su zajedno.

Slavni par potvrdili su da su u vezi u septembru nakon nekoliko nedelja sepkulacija, i tada su dobili uglavnom pozitivne reakcije od fanova koji su im čestitali na romansi, ali je njihova sreća potom pala u senku optužbama od Arianinog bivšeg da ga je varala i kritikama pojedinih obožavalaca. Zato je Nathan morao da reaguje, te je stao u odbranu svoje devojke, izjavivši da nikada nije bio srećniji i da hejteri treba da gledaju svoja posla.
“Fanovi su bili sjajni. Svako ima svoje mišljenje, na šta imaju pravu, ali ja verujem i izreku ‘Ako nemaš ništa lepo da kažeš, nemoj ništa ni da kažeš'”, izjavio je pevač The Wanteda za Metro.
“Ariana i ja smo u fazi kada ako se to ljudima ne dopada, oni treba da se koncentrišu na svoje ljubavne veze. Imali smo lepe koemnatre, ali bio je i jedan procenat koji nije imao ništa lepo da kaže, a koji ni ne treba ništa da kaže”, dodao je on.
Njegovo mišljenje deli i Ariana, koja je nedavno otkrila da planira da napiše pesmu o svojoj romansi sa Nathanom.

Autor: Life Content
Foto: FAME

OSTAVI KOMENTAR