Start Stars Hot News! Nathan Sykes o Ariani Grande: Ona je neverovatna, pred njom je divna...

Nathan Sykes o Ariani Grande: Ona je neverovatna, pred njom je divna budućnost

SHARE

ariana

Otkako su snimili duet “Almost Is Never Enough” za film “The Mortal Instruments: City of Bones”, pojavile su se glasine da su Nathan Sykes i Ariana Grande u vezi. Slavni par izbegava da odgovori na pitanja o ovim navodima, ali jedno za drugo imaju samo reči hvale.

U intervjuu za MTV pevač The Wanteda nazvao je svoju koleginicu, koja je nazvana novom Mariah Carey neverovatnom pevačicom i predvideo joj veoma uspešnu karijeru. “Mislim da ona može da uradi neverovatne stvari u muzičkoj industriji, i bez toga da je porede sa nekim kao što je Mariah Carey, što je sjajno. To je najbolji kompliment koji neko može da dobije, a njena muzika je stvarno neverovatna. Za deset godina, ljudi će govoriti: Ova devojka je nova Ariana Grande”, kaže Nathan, koji je ispričao i kako je došlo do saradnje sa Arianom.
“Pitali su me da li želim da otpevam tu pesmu, ali nisu želeli da mi pošalju njenu verziju jer je bila veoma dobra. Bili su zainteresovani za to kako će moj glas zvučati, a ja sam se još oporavljao nakon operacije. Došao sam u studio i kada sam čuo pesmu, pomislio sam da je to najbolji vokal ikada. Mislio sam da ne mogu da dostignem njen nivo. Bilo je sjajno. Ona je toliko talentovana i veoma ljubazna devojka.”

nathan sykes

Ipak, Nathan nije želeo da komentariše navode da između njega i Ariane ima nešto više od prijateljstva. “Kao što sam rekao, veoma je talentovana i njena karijera će uskoro eksplodirati, mislim da čak ni ona nije sigurna šta će se desiti. Ona se ne ponaša kao zvezda i zaista je divna osoba. Želim joj sve najbolje”, rekao je on na pitanje o njihovoj romansi.

Izvor: Life Content

9 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR