Start Stars Hot News! Nathan Sykes kaže kako nije imao hrabrosti da se udvara Seleni Gomez:...

Nathan Sykes kaže kako nije imao hrabrosti da se udvara Seleni Gomez: Justin bi me ubio!

SHARE

The Wanted Perform At Rochester Castle

Nathan Sykes sad je u srećnoj vezi sa Arianom Grande, ali nismo sigurni kako će se njoj svideti njegovo priznanje da mu je najveća želja bila da bude sa Selenom Gomez!

Govoreći za We Love Pop, Nathan je rekao: “E, ovo je razlog zašto sam ljubomoran na Maxa Georgea! Kad on zaprati nekog na tviteru, tabloidi odmah napišu da je u vezi s tom devojkom. Kad sam ja krenuo da pratim Selenu, ništa se nije desilo. A gde moja veza?!”, prokomentario je on, kroz smeh. Mladi pevač dodaje kako mu Sel zaista sviđala, ali da mu ne bi palo napamet da pozove u izlazak, jer ne bi voleo da naruši odlične odnose između Biebsa i The Wanteda. “Da budem iskren, uvek mi se sviđala Selena, ali nisam želeo da uradim nešto povodom toga jer bi me Justin ubio! Verovatno bi me pozvao i njegov menadžer Scooter i rekao mi da je se klonim!”

20130930138051785157588

“Prijatelji su mi govorili, ‘Samo joj reci ćao’ ali ja nisam smeo ni reč da izustim! Ali ja sam takav, vrlo, vrlo sam nervozan u društvu devojaka. Stvarno moram to da popravim. Mada, da budem iskren, iovako sam grozan, bio bih užasan dečko.” Kako li će se Ariani dopasti priznanja da se Nathanu sviđa Selena kao i da užasan dečko, pitamo se?

Autor: Life Content
FOTO: FAME, adidas

OSTAVI KOMENTAR