Start Stars Hot News! Nathan Sykes iz The Wanteda izvređao Directionera

Nathan Sykes iz The Wanteda izvređao Directionera

SHARE

null

Momci iz The Wanteda nemaju dlake na jeziku a to je dokazao i Nathan Sykes koji je preko Twittera uvredio jednog fana One Directiona.

Da stvar bude još gora, Nathan se nije obratio preko svog, već preko zvaničnog naloga benda! Jedna obožavateljka 1Dja poslala je Nathanu poruku u kojoj je pisalo: “Ne znam zašto stalno napadate One Direction, nemate pojma ni da pevate. Glee su otpevali bolju verziju vaše pesme nego vi sami. Užasni ste.” Iznervirani pevač je zatim preko naloga benda odgovorio: “Smej se, imaš lice kao izudarana gu*ica.” Naravno, slične uvredljive poruke na Twitteru dobijaju i One Direction, Miley Cyrus, Selena Gomez i druge slavne ličnosti, ali po pravilu ne odgovaraju na njih.

null

Shvativši šta je uradio, Nathan se kasnije obratio preko svog ličnog Twittera, rekavši: “Onaj momenat kad shvatite da ste koristi nalog benda, a ne svoj…” Naravno, iako je obrisao uvredljivu poruku ona je već počela da cirkuliše internetom a kad mu jedna obožavateljka objasnila da je cela priča postala trend na internetu, Sykes je šaljivo odgovorio: “Pa šta sam sad uradio? :P”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR