415
Nathan Sykes iz The Wanteda izvređao Directionera

Nathan Sykes iz The Wanteda izvređao Directionera

415
SHARE

null

Momci iz The Wanteda nemaju dlake na jeziku a to je dokazao i Nathan Sykes koji je preko Twittera uvredio jednog fana One Directiona.

Da stvar bude još gora, Nathan se nije obratio preko svog, već preko zvaničnog naloga benda! Jedna obožavateljka 1Dja poslala je Nathanu poruku u kojoj je pisalo: “Ne znam zašto stalno napadate One Direction, nemate pojma ni da pevate. Glee su otpevali bolju verziju vaše pesme nego vi sami. Užasni ste.” Iznervirani pevač je zatim preko naloga benda odgovorio: “Smej se, imaš lice kao izudarana gu*ica.” Naravno, slične uvredljive poruke na Twitteru dobijaju i One Direction, Miley Cyrus, Selena Gomez i druge slavne ličnosti, ali po pravilu ne odgovaraju na njih.

null

Shvativši šta je uradio, Nathan se kasnije obratio preko svog ličnog Twittera, rekavši: “Onaj momenat kad shvatite da ste koristi nalog benda, a ne svoj…” Naravno, iako je obrisao uvredljivu poruku ona je već počela da cirkuliše internetom a kad mu jedna obožavateljka objasnila da je cela priča postala trend na internetu, Sykes je šaljivo odgovorio: “Pa šta sam sad uradio? :P”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

69 KOMENTARA

  1. krava………………ostavite THE WANTED na miru molim vass,to je samo njihova svadja i njihova je stvar da li ce da budu u dobrim ili losim odnosima…samo molim da se njihov odnos ne pogorsava….i ne vredjajte THE WANTED..mozda neko vise voli TW nego 1d………………i TW lepo pevaju……

  2.  Mlohavi balavac  nema drugog posla,nego vrijeđa poznate licnosti i njihove fanove budala -_-,a vi fanovi The Wanteda jedite govna idite slusajte svoje balavce,TW se samo blamiraju tako sto vrijeđaju 1D nemaju pojma o pjevanju deru se kao svrake,samo se blamiraju svaka njihova nova uvreda je znak koliko su nepristojnu,nekulturni balavci,i koliko su ljubomorni na 1D i njihovi slavu,ja za TW nisam ni znala da postoje dok nisu poceli vrijeđat 1D,TW moze vrijeđat 1D koliko hoce ali nikad nece biti kao oni 1D su bolji,uspjesniji,svi su prelijepi,kulturni,nevrijeđaju ostale bendove,Max hoce da prebije Zayna a gusi se u đakuziju budala nezna ni da pliva a hoce da nekog prebije budala-_-

    • Nauci gramatiku I pravopis srpskog jezika pa komentarisi nesto. Ok? I vi Directioneri treba da shvatite da NIKADA OVO NE BISTE GOVORILI DA SE ONI DRUZE! Keep calm an carry on!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.