Start Stars Hot News! Nathan Sykes i Ariana Grande gostovali na koncertu Justina Biebera u Atlanti

Nathan Sykes i Ariana Grande gostovali na koncertu Justina Biebera u Atlanti

SHARE

BRXt6dqCYAAIxoH

Justin Bieber priredio je posebno iznenađenje za svoje fanove koji su sinoć prisustvovali njegovom koncertu u Atlanti, inače jnegovom poslednjem koncertu u Sjedinjenim Američkim Državama u okviru “Believe” turneje.

Naime, među specijalnim gostima te večeri nastupili su Nathan Sykes iz grupe The Wanted, koji je otpevao duet sa još jednom velikom teen zvezdom,Arianom Grande. Nathan, koji je nedavno imao ozbiljnu operaciju grla, pokazao je da je njegovo pevačko umeće bolje nego ikada. Nakon ovog nastupa, on se zahvalio Justinu i Ariani:
“Sjajno veče. Ne skidam osmeh sa lica. Hvala Ariani Grande i Justinu Bieberu što su me pozvali”, napisao je on na Twitteru.
Ariana je takođe bila prezadovoljna njihovim nastupom, pa nije mogla da odoli da postavi nekoliko fotografija sa Nathanom.
Justin se putem Twittera nakon koncerta zahvalio svojim odanim fanovima, ali i poručio da se raduje malom odmoru koji mu sleduje: “Srećan sam što pravim pauzu, ali već mi nedostaju scena, ekipa, tim, bend, plesači, fanovi. Sve vas volim, hvala vam”, napisao je on pre nego što je dodao: “Volim svoj posao. Volim da nastupam. Hvala svima što ste mi pomogli da ostvarim svoje snove. Sada malo odmora.”

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR