Start Stars Hot News! Natalie Portman odustaje od snimanja novog Batmana?

Natalie Portman odustaje od snimanja novog Batmana?

SHARE

Zvezda filma “Black Swan”, Natalie Portman je trudna s koreografom i dečkom Benom Millepiedom. Glumica koja ima 29 godina nedavno je snimala film o balerini, a njen dečko pomogao joj je da se pripremi za ulogu. Film se trenutno nalazi na visokim pozicijama lista najgledanijih filmova u bioskopima iako je niskobudžetni.

Natalie je nakon toga trebala da snimi nastavak Batmana, “The Dark Knight Rises”, u čijem je prvom nastavku glumio preminuli Heath Ledger, a za sledeći nastavak reditelj je hteo da iskoristi snimke s prvog snimanja. Iako nikome nije tačno jasno kako to namerava da učini, mnogi fanovi mlade Portman radovali su se kako će je jednom videti u “malo opakijoj” ulozi. Ipak, zbog trudnoće ona verovatno neće moći da glumi u filmu jer cela produkcija ima rok do kojeg se ona neće poroditi.

U filmu “Black Swan” s Natalie glumi i Mila Kunis, a obe su nominovane za nagradu Zlatni globus. Premijera filma bila je u Njujorku pre nekoliko dana, a film bi uskoro trebao da dođe i u naše bioskope. U njemu se nalaze lezbijske scene između Natalie i Mile, a oni koji su film već pogledali tvrde kako su prilično seksualne. Otac Natalie Portman, konzervativni Jevrej, trenutno zbog te uloge ne razgovara sa kćerkom. Navodno je Natalie zbog njega pre nekoliko meseci pala u depresiju.

OSTAVI KOMENTAR