Start Stars Hot News! “Natalie Portman laže, nije naučila balet za godinu i po”

“Natalie Portman laže, nije naučila balet za godinu i po”

SHARE

Nakon što se na dodeli Oskara Natalie Portman zahvalila budućem suprugu i koreografu Benjaminu Millepiedu, Mary Helen Bowers i producentima, scenaristima i režiserima filma “Crni labud”, Sarah Lane razljutila se što se Natalie nije setila i nje.

Naime, Sarah je odradila sve plesne korake i bila je dublerka Natalie u ulozi zbog koje je dobila Oskara. Iako se otpočetka šuškalo kako nije mogla da postane balerina uzagodinu i po dana, Natalie niti iko od onih koji su primili dobre kritike zbog osvojenog kipa, nije se setio prave balerine.

U intervjuu za Dance Magazine Sarah je rekla: “Želeli su da naprave fasadu da je Portman postala balerina za samo godinu i po dana. Znam da nisu hteli mene nikad ni da spomenu”, rekla je i dodala kako su joj govorili da se suzdrži od javnog istupanja do dodele Oskara kad će i ona biti spomenuta.

Rekla je i kako je svakome ko ima imalo pojma o plesu i baletu jasno da taj lik u filmu pleše kao neko ko ima makar deset godina iskustva, a mnoge balerine to ni tad ne mogu da postignu. Natalie su zbog govora na Oskarima napale i ženska udruženja jer je izjavila kako joj je majčinstvo najvažnija uloga u životu.

OSTAVI KOMENTAR