Start Stars Hot News! Natalie Portman je bilo neprijatno da masturbira pred 50 ljudi

Natalie Portman je bilo neprijatno da masturbira pred 50 ljudi

SHARE

Glumica koja je nedavno snimila film “Crni labud”, a zbog istog je nominovana i za Zlatni globus, kaže kako joj je bilo neugodno da snima scene masturbiranja pred kamerama.

Naime, osim lezbejskih scena kojima film obiluje, Natalie Portman glumila je balerinu koja u jednoj sceni masturbira u svojoj sobi, a priznala je kako joj je snimanje iste bilo zaista teško.

“Snimanje takvih scena vrlo je neugodno i svako ko kaže da nije, laže”, rekla je Natalie, a s njom se slaže i filmski partner iz drugog filma “No Strings Attached”, Ashton Kutcher, koji je izjavio: “Izazov je glumiti pred 50 ljudi koji te gledaju, a ti moraš da se ponašaš kao da ti je zaista prijatno”, zaključio je.

Osim što joj je teško jer njen otac ne priča s njom zbog filmskog masturbiranja i lezbejskih scena, Natalie kaže da joj ponekad nije lako ni da se nosi se sa slavom. “Ponekad bih volela da se ljubim u parku u Njujorku ili glasno da razgovaram sa svojim prijateljima, ali ne mogu jer nikad ne znam ko sedi pored mene za stolom ili na klupi”, rekla je Natalie koja je nedavno zatrudnela pa sa svojim verenikom Benjaminom Millepiedom čeka prvo dete.

OSTAVI KOMENTAR