Start Stars Hot News! Nastavlja se drama: Miley šokirana Liamovim ponašanjem

Nastavlja se drama: Miley šokirana Liamovim ponašanjem

SHARE

miley liam

Liam Hemsworth iznenadio je sve kada je javno snimljen kako ljubi Eizu Gonzalez, samo nekoliko dana nakon pošto je raskid sa Miley i zvanično potvrđen. Nekadašnja zvezda “Hannah Montane” uvređena je zbog ovog njegovog poteza i misli da je njen bivši verenik licemerno postupio kada je tako javno pronašao novu ljubav.

Potvrda raskida veridbe stigla je prošlog ponedeljka, a već u sredu Liam je bio u zagrljaju meksičke glumice, koja je svojim prijateljima otkrila da se njih dvoje vole, iako romansa traje tek par dana. Izvori kažu da se Miley osetila uvređenom zbog ove situacije.
“Ona oseća kao da ga više ne poznaje. Prilično je šokirana što je tako javno izašao sa Eizom”, rekao je izvor za Hollywood Life.
“Još više je uvredljivo jer je on bio taj koji se trudio da sakrije njihov privatni život, i zato su on i Miley retko kada uslikani zajedno u javnosti. Sada on krši svoja pravila. Ako pokušava da je povredi, onda mu dobro ide, ali istovremeno to ponašanje čini da on izgleda kao licemer”, dodao je izvor.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR