Start Stars Hot News! Nastavak suđenja: Bivši ljubavnik i lekari optuženi za smrt starlete Anne Nicole...

Nastavak suđenja: Bivši ljubavnik i lekari optuženi za smrt starlete Anne Nicole Smith

SHARE

Nastavlja se suđenje optuženim za smrt jedne od najpoznatijih starleta i Playboyjevih zečica, pokojne Anne Nicole Smith. Sud u Los Angelesu je pre više od godinu dana za smrt američke starlete optužio 40-godišnjeg advokata Howarda K. Sterna te dvoje lekara, 40-godišnjeg dr. Sandeepa Kapoora i 61-godišnju dr. Khristine Eroshevich. Anne Nicole Smith preminula je u 39. godini života, 8. januara 2007., od posledica predoziranja lekovima.

U sredu je tužilac na suđenju spomenutoj trojki rekao kako su bivši partner i dvoje lekara Anne Nicole Smith godinama starleti davali jake lekove pomoću lažnih recepata. Obdukcijom je potvrđeno da je Anna Nicole preminula zbog koktela antidepresiva, metadona, antibiotika, tableta za mršavljenje i lekova protiv bolova.

Kalifornijski državni tužitelj Jerry Brown svojevremeno je rekao kako su Stern i dvoje lekara planski nabavljali lekove pokojnoj Anni Nicole koja je na nezakonit način došla u posed “hiljada pilula” o kojima je kasnije postala ovisna. “Ovi lekari su imali medicinsku obavezu izdavanja lekova u skladu sa profesijom. Dokazi će pokazati da nije bilo tako”, dodao je Brown.

OSTAVI KOMENTAR