1184
Našli boljeg uzora: Belieberi zbog Harryja Stylesa masovno postaju Directioneri!

Našli boljeg uzora: Belieberi zbog Harryja Stylesa masovno postaju Directioneri!

1184
SHARE

Harry Styles Out And About In Paris

Menadžeri One Directiona ubeđeni su u to da milioni Beliebera postaju Directioneri, jer je Harry Styles bolji uzor od Biebsa.

Roditelji fanova koji izdvajaju veliki novac za njegove koncerte vrlo su nezadovoljni zbog toga što pevač sve češće kasni na svoje koncerte i na stranicama je tabloida, pa bi više voleli da njihova deca budu uz momke iz One Directiona koji nikad ne upadaju u slične probleme.

Harry Styles Out And About In Paris

Kako prenosi Radar Online, menadžement One Directiona uveren je da će Belieberi uvideti da je Harry Styles mnogo bolji idol od Justina Biebera. “Mnoge devojke kojima se sviđao Justin Bieber sad su zaljubljene u Harryja Stylesa. Momci iz benda ali i ljudi koji rade za njih svesni su toga da dobijaju jako puno novih fanova koji su voleli Biebera, pa pokušavaju to da iskoriste. Devojke koje su volele Biebera napuštaju zbog njegovog lošeg ponašanja i zamenjuju ga One Directionom.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

257 KOMENTARA

  1. Ja sam Directioner, ali nisam Belieber! Necu da vredjam Justina, jer Niall Horan (One Diretion) je Justinov fan i on njega postuje, zato ja necu da vredjam njegovog idola, jer ce ispasti da ja vredjam njega! 

    Ali stvarno, Justin sve viise upada u neke nevolje, ako cemo i nije sad neki pravi idol!

    • da to je istina napustaju ga nevjerni fanovi ali vjerni belieberi nikaddddddddddddddddddddddddddddddddd  never belieber sam i time se dicim kome smeta lopatom ga spicim………mi volim justina bieber i uvjek ce mo biti uz njega an e ko fanovi da im je samo da se slikaju s njim pa dase posle hvale prijateljima da su se slikali sa justinom a nisu  ko mi belieberi postujemo ga i uvjek smo uz njega u dobru i zlu inecemo ga nikad napustiti zato sto smo mi BELIEBERIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII 4EVER I ZAUVJEK TO OSTAJEMOO

  2. Pa nije ni cudo,kakav je on idol,umesto da svoje fanove ucini ponosnim on ih samo sramoti!Ako on nema obzira prema fanovima zasto bi oni prema njemu,ocigledno da ne zasluzuje takve fanove kao sto su belieberi!Zasto bi neko za nekog mario kad on ne mari za njega!Samo upada u neke nevolje!

  3. Harry je 1000000000000000000000000 puta lepsi,zgodniji i bolji od Justina,mada ni Justin nije los,ali ja nisam Beliberka :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.