Start Stars Hot News! Naporna turneja: Harry Styles povratio tri puta na koncertu u Melburnu!

Naporna turneja: Harry Styles povratio tri puta na koncertu u Melburnu!

SHARE

Exclusive... Harry Styles Hits Up The ATM

Bliži se kraj velike 1D svetske turneje “Take Me Home”, koji će nesumnjivo rastužiti Directionere, ali će nesumnjivo izazvati uzdah olakšanja za članove trenutno najpopularnijeg boy benda. Za momke iz One Directiona ovo je bio divan, ali i veoma naporan period, a koliko je turneja iscrpljujuća pokazuje i incident na koncertu u Melburnu.

Naime, mediji pišu da je Harry Styles viđen u tri odvojena navrata kako povraća pored scene u sredu uveče tokom nastupa u ovom australijskom gradu. Prema pisanju lista The Hollywood Wire, popularni pevač morao je da se povuče tokom izvođenja jedne od pesama u bekstejdž pošto se nije osećao dobro. To su primetili i fanovi, a jedan od njih je na Twitteru napisao: “Harry je stvarno bio bolestan i bolela su ga leđa, pošto se stalno držao za njih. Izašao je sa bine oko pet puta.”
Izvori bliski bendu kažu da Hazza teško podnosi napornu turneju. “Muči ga nostalgija za kućom i iscrpljenost, kako se bliži kraj turneje. Često se dešava da probudi svog ličnog trenera Marka u sred noći jer je jako usamljen i više voli da zajedno vežbaju nego da bude sam. Želi da ima nekog sa kojim može da se druži van benda”, rekao je izvor i dodao da je Harry pozvao svog tatu Desa i sestru Gemmu da mu se pridruže u Australiji.
Ovo nije prvi put da je Harry povraćao na scenu. U junu je viđen kako povraća tokom nastupa u Pitsburgu.
One Directionu je preostalo još 13 koncerata do kraja turneje, ali im i nakon toga ne preostaje puno odmora pošto počinju da se pripremaju za objavljivalje svog trećeg albuma “Midnight Memories”.

Izvor: Life Content
Foto: FAME

OSTAVI KOMENTAR