120
Naomi Campbell i dalje bezbrižno uživa na odmoru s milionerima

Naomi Campbell i dalje bezbrižno uživa na odmoru s milionerima

120
SHARE

Supermodel Naomi Campbell i njen dečko, ruski milijarder Vladimir Doronin, ponovo su na odmoru u Francuskoj. Par uživa u čarima St. Tropeza. Ovo je samo nastavak njihovog dvomesečnog krstarenja po Mediteranu, a trenutno uživaju na jahti Doroninovog prijatelja, milionera Sir Philipa Greena. Ovih je dana Naomi snimljena kako sa 19-godišnjom Greenovom kćerkom Chloe pustoši luksuzne butike St. Tropeza. Američki dan nezavisnosti, 4. jula, veselo je i šaroliko bogataško društvo proslavilo na plaži, u klubu La Voile Rouge.

Pre nešto manje od nedelju dana je objavljeno kako će tužiteljstvo za ratne zločine ipak pozvati supermodel Naomi Campbell te glumice Miu Farrow i Carol White kao svedokinje u procesu protiv bivšeg liberijskog predsednika Charlesa Taylora. Sud je objavio tek da je zahtev tužiteljstva za pozivanjem svedokinja odobren, ali ne i kad će spomenute dame biti pozvane da svedoče o aferi “Krvavi dijamant”.

9 KOMENTARA

  1. Nikada nisam razumela ljude koji budu sa nekim ko ima drugu boju kože,msm znam da ne treba omalovažavati druge ali ipak…ne mogu da zamislim sebe sa tamo nekim crncem…….to mi ne ide….xD

  2. I crnci se kao i belci razlikuju jedni od drugih.. ima i lepih i ružnih crnaca, a kada se zaljubiš nije bitno da li on crnac ili belac ili je ružan ili lep… ;)

    NINA, koje si ti godište?

  3. Aha, sad sve razumem, Nina. Rano je da shvatiš neke stvari tako da… kad budeš starija verovatno ćeš razumeti i te ljude koji su u vezi sa nekim ko ima drugu boju kože. ;) Do tad, uživaj!

    btw. ja sam 94.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.