Start Stars Hot News! “Nakon Zemlje” stigao u naše bioskope!

“Nakon Zemlje” stigao u naše bioskope!

SHARE

image001

Na redovnom repertoaru naših bioskopa nalazi se film “Nakon Zemlje” (After Earth) sa Willom i Jadenom Smithom u glavnim ulogama.

Ova uzbudljiva i napeta avantura vodi nas na Planetu, 1000 godina u budućnost, otkrivajući kako izgleda svet bez ljudi. Okolnosti u kojima se donose odluke, o pitanju života i smrti, produbljuju odnos oca i sina, a mladi glumac je istakao: “Kitai teško kontroliše svoje emocije. Kada se nađu na Zemlji, on ne prestaje da misli o tome kako da impresira svog oca.”

1108146 - After Earth

Glumcima je ovo drugi zajednički projekat i složili su se da uživaju u zajedničkom radu i da im odnos u privatnom životu pomaže na velikom platnu. Prinudno sletanje ostavlja tinejdžera Kitai Rejga (Jaden Smith) i njegovog legendarnog oca Sajpera (Will Smith) nasukane na Zemlji, hiljadu godina posle kataklizme, koja je prouzrokovala bekstvo ljudi. Sa ozbiljno povređenim Sajperom, Kitai mora da pređe opasan put, kroz neistražena mesta, kako bi stigao do pomoći, suočavajući se sa evoluiranim životinjskim vrstama koje sada vladaju svetom, kao i sa nezaustavljivim, genetski modifikovanim bićem. Otac i sin moraju da osnaže poverenje jedan prema drugom i da nauče zajednički da deluju, ukoliko žele da se vrate kući.

OSTAVI KOMENTAR