492
Nakon Tupaca i Michael Jackson se vraća kao hologram

Nakon Tupaca i Michael Jackson se vraća kao hologram

492
SHARE

Grupa Jackson 5 okuplja se nakon 20 godina a njeni članovi žele da im se i Michael priključi za vreme nastupa.

null

Familija Jackson sigurno je inspirisana neverovatno realističnim hologramom pokojnog repera Tupaca Shakura čiji je nastup na Coachella festivalu izazvao buru oduševljenja. Jackie Jackson priznaje da se povratak Michaela na scenu čini kao veoma zanimljiva ideja: “Mogao bi to da bude Michael – apsolutno. Zar to ne bi bilo divno? Imali smo već tu ideju pre dve godine za potrebe šoua Cirque du Soleil.”

null

Naravno, ovakva odluka sigurno će podeliti obožavaoce kralja pop muzike. Sa jedne strane biće oni koji nikad nisu imali priliku da ga vide uživo, dok će drugi tvrditi da je celo iskustvo previše uznemirujuće.  Naravno, pravljenje holograma vrlo je skupo ali su članovi Jackson 5 obavešteni i da bi na taj način mogli da ostvare rekordnu zaradu u istoriji muzike.

Šta vi mislite, da li bi ovo bio dobar potez Michaelove braće?

8 KOMENTARA

  1. Hmm …gledala sam Tupaca na video…bas je cool…ali eto ja smatram da je to prilika za nas fanove da ga vidimo..ja npr mogu i to da zaboravim…ali eto zbog drugih..svesni smo da to nije pravi MJ…Kad prsne
    mj-ov hologram u vazduh kao kod tupaca…vraticemo se u realnost..u onu gde znamo da on nije vise tu….a ovo je i cool ali sve u jedno kad se pogleda…to je samo zarada para,JOS JEDAN NACIN DA JACKSON PORODICA ZARADI NA BRATA..///NA SINA..MJ je hteo da stavi tacku na svoju karijeru…da zavrsi par koncerata…da zavrsi 3 this is it filma…i TO JE TO….
    ALI ,,TO JE TO”je Doslo ranije.Moramo da se pomirimo s tim…a i da se borimo da ne zaradjuju na njemu vise…Rest in Peace my Michel..I Love you…..
    link to youtu.be

  2. Jedva čekam!Ići ću na njihovu turneju!Obožavan “Jackson 5″!To su najtalentiraniji ljudi u povjesti muzike!Tako će me obradovat’!I LOVE YOU “JACKSON 5″!!!!!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.