808
Nakon što je ”izašao iz ormara” Ricky Martin plakao je poput malog...

Nakon što je ”izašao iz ormara” Ricky Martin plakao je poput malog deteta

808
SHARE

Nakon što je javno priznao da je homoseksualac, Ricky Martin plakao je poput malog deteta. Naime, kako priznaje popularni pevač, kada je na Twitter napisao svoje priznanje suze su krenule same od sebe. “Odlučio sam da kliknem ‘objavi’. Bio sam sam u svom studiju. Nakon minuta je ušao moj asistent i tada sam počeo plakati poput malog deteta”, priznaje 38-godišnji Ricky.

Podsetimo, pevač je u martu napokon potvrdio ono što se godinama nagađalo – da je homoseksualac. “Ponosan sam što mogu reći da sam srećan homoseksualni muškarac. Blagoslovljen sam zbog toga što jesam. Danas sam prihvatio svoju homoseksualnost kao dar koji mi daje život”, napisao je Ricky na Twitter profilu.

3 KOMENTARA

  1. lmao,hahaha!!!Bravo je najjaci,pogledajte naslov Nakon što je ”izašao iz ormara” Ricky Martin plakao je poput malog deteta…Izasao iz ormara????Hahahaha!!!!Glupi ste u picku materinu,a Riki Martin je obicna PEDERCINA!!!!

  2. Hahahaha, jos kad bi ti znao sta znaci “izasao iz ormana” i to jos pod navodnicima :D Pre ce biti da si ti mnogo glup :D nema veze sto ne znas za frazu na engleskom ali sto ne znas sta to u praksi znaci tj.zivotu e to je tuga :D
    mani se ti interneta i drzi se knjige :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.