Start Stars Hot News! Nakon razvoda joj dobro krenulo: Cheryl Cole potpisuje ugovor na 6 miliona...

Nakon razvoda joj dobro krenulo: Cheryl Cole potpisuje ugovor na 6 miliona funti!

SHARE

Cheryl Cole posao stvarno cveta. Britanska pevačica uskoro bi mogla potpisati šest miliona funti vredan ugovor za probijanje na američko tržište. Članica žirija odletela je prekuče u Los Angeles na pregovore sa šefovima Universala te se čini da ugovor samo što nije sklopljen.

“Dobila je poziv, jedan stariji direktor rekao joj je da je žele videti pa je ona uskočila na avion i krenula da gradi karijeru u SAD-u”, rekao je jedan izvor blizak 27-godišnjoj pevačici. Nakon što Cheryl razvela od bivšeg supruga, fudbalera Ashleyja Colea, poslovni život joj cvate. Za veliku svotu postala je članica žirija u reality takmičenju The X Factor, a sada bi mogla pokoriti američko tržište.

Tokom boravka u LA-u, pevačica se videla i s prijateljem Derekom Houghom. Mediji su ih već bezbroj puta pokušali predstaviti kao zaljubljeni par no oni glasine o vezi nikada nisu potvrdili. Cheryl se s plesačem videla prvi put od početka septembra te su priliku iskoristili za razmenjivanje novosti i prijateljsko druženje.

OSTAVI KOMENTAR