266
Nakon poziva Justina Biebera, dramatično skočio broj zaveštanja organa

Nakon poziva Justina Biebera, dramatično skočio broj zaveštanja organa

266
SHARE

Justin Bieber ovih dana uživa status heroja u njegovoj Kanadi, jer je najzaslužniji za drastično povećanja broja donatora organa.

Njemu se nedavno obratila 20-godišnja devojka Helene Campbell koja očekuje transplataciju pluća u Torontu, moleći ga da ohrabri svoje fanove iz Kanade da se uključe u program zaveštanja organa.

Biebes je njenu poruku objavio na svom nalogu i rekao joj: “Imaš neverovatnu snagu. Imaš moju podršku”, pre nego što je zamolio fanove da postanu donatori organa. Da je akcija urodila plodom govori oduševljenje  jednog centra za doniranje organa, koji je objavio kako im se već javilo preko 1.000 ljudi.  Bravo Justine!

19 KOMENTARA

  1. a daj bree..mnogo ga volimmm :'((((((((((((((((((((((( mozda i previseeeee znaci kad ga vidim kao na ovoj 2 slici dodje mi da sama sebe zadavim…znam da je NSN ali 1% verujem da cu ga upoznati :'(((

  2. Klasicna zelja mojih drugova je da predju odlicni na kraju i da upisu dobro skolu. Moja nije. Moja jedina zelja, kao i zelja bar jos 10,000,000 ljudi je da upoznam Justina. Ovo me je nateralo da placem.

  3. on nikada nece razocarat svoje fanove … mnogi pjevaci kako rastu postaju sve gori a on sve bolji … :) nikad me nece biti blam reci:  “ja sam belieber ” …

  4. @little bitch ne razumem sta si htela reci time,ali iskreno ja SELENU NIKAD nisam volela uvek mi je bila katastrofa jos kad sam je videla 1 put u novinama pre 4 godine,prezrela sam njenu facu,a sad pogotovo sto je Justin bas nju izabrao za devojku!!!!!!i  nemojte da mislite da sam ljubomorna(mozda jesam negde malo)ali drugo je da neko zamrzi selenu od trenutka kad se upultila u vezu sa jusom,i drugo kad je neko mrzi-mrzeo ceo zivot !!!to nije isto

  5. Hocu reci da su devojke koje su zaljubljene u Justina ljubomorne su na Selenu i mrze je…dakle…od tih 12.000.000 devojaka koje vole Justina vecina njih mrze Selenu zato sto je u vezi sa njihovom simpatijom…razumes :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.