262
Nakon potpetica, Suri prešla i na šminku

Nakon potpetica, Suri prešla i na šminku

262
SHARE

35974PCN_Katie

Nakon cipelica sa štiklicom, te letnje odeće po zimskim uslovima, Suri Cruise je otišla korak dalje. Naime, osim ljubičastim cipelicama sve je šokirala kozmetičkom torbicom punom sjajeva za usme i senki za oči…

Uprkos stalnim kritikama na račun odgoja Toma Cruisea i Katie Holmes koji svojoj trogodišnjoj kćeri Suri dopuštaju što god ona zaželi, njihova sloboda odgoja otišla je još jedan korak unazad u odgoju svoje kćeri.

S mamom Katie Suri je ne samo hodala u potpeticama već je imala i svoju kozmetičku torbicu punu sjajeva za usta različitih nijansi, kao i senki i rumenilima.

U toj prilici nije imala nikakvu šminku na licu, ali već je pre viđena s našminkanim ustima.

Ružičaste cipelice na potpeticu četvrte su u poslednjih nekoliko meseci, te unatoč upozorenjima dečjih ortopeda bračni par Cruise insistira na slobodnoj volji male Suri.

10 KOMENTARA

  1. jadno dete….upropastice sebi lice sminkom i kad bude imala 8-9 godina, vec ce imati bubuljice i akne po licu kao da je u pubertetu..a da su stikle namenjene deci, sva deca bi ih nosila…..skroz ce upropastiti sebi nogu..ali ipak nije kriva ona nego njeni roditelji koji joj to dozvoljavaju…da mala kaze da hoce da proba da pusi sa 5 godina, oni bi joj dali jer je to njena zelja.. -.-“

  2. Lepo je to sto oni ispunjavaju zelje svojoj kceri, ali treba znati meru…..i paziti na zdravlje…..ono nije vecno….kad ode predaleko, vise nece biti povratka….

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.