Start Akcije Najveći lanac Smoki fanova

Najveći lanac Smoki fanova

SHARE

Došao je i taj dan, Smoki slavi svoj 40. rođendan! Uključi se i ti u najveći lanac Smoki fanova, lajkuj njegovu stranicu i čestitaj svom omiljenom flipsu rođendan.

Smoki je porastao, dobio još mnogo obožavalaca, ali je ostao podjednako ukusan kao što je bio i pre 40 godina. Upravo zato, Smoki je brend broj jedan u regionu, sa najvećim brojem fanova na Facebooku koji trenutno prevazilazi broj od 442.000! Baš zato, Smoki je zaslužio najveću rođendansku čestitku koju je ikada dobio. A uz malo kreativnosti, možeš i ti biti deo nje!

Zato, stani ispred kamere od pojasa na gore, raširenih ruku, tako da gledaš kroz ekran a dlanovi ti se nalaze van njega. Desnom rukom preuzmi kesicu Smokija i postavi je ispred sebe. Pojedi jedan Smoki. Levom rukom prosledi kesicu sledećem Smoki fanu.Gde ćeš snimiti svoj video i na koji način ćeš urediti svoj prostor u potpunosti je prepušteno tebi. Možeš čestitati Smokiju rođendan, pozvati drugare da ti se pridruže ili smisliti nešto sasvim originalno.

Video rad sa najviše lajkova dobiće na poklon DVD plejer, dok će narednih dvadeset plasinaih uživati u hrskavom Smoki paketu. Ipak, bitno je da budeš i što kreativniji jer će specijalni žiri posebno nagrađivati najzanimljivije radove – tri digitalne kamere biće dodeljene najoriginalnijem videu, kao i dvadeset Smoki paketa koje će dobiti oni najkreativniji. Budi deo najvećeg lanca Smoki fanova i daruj Smokija poklonom kakav zaslužuje.

Jer – jedan je Smoki!
Direktan link za aplikaciju: www.bit.ly/Smoki40

OSTAVI KOMENTAR