630
Najtraženiji pojmovi na Yahoo pretraživaču Miley Cyrus, Kim Kardashian, Lady Gaga i...

Najtraženiji pojmovi na Yahoo pretraživaču Miley Cyrus, Kim Kardashian, Lady Gaga i Justin Bieber

630
SHARE

Pred kraj godine, internet pretraživač Yahoo, drugi najkorišteniji pretraživač na svetu, objavio je listu najtraženijih pojmova u 2010. godini. Na prvo mesto zasela je naftna mrlja nazvana “BP oil spill” koja je tri meseca plutala okeanom, a incident s prolivanjem nafte kod Meksika najveći je skandal u istoriji petrolejske industrije.

Na drugo mesto došlo je Svetsko fudbalsko prvenstvo u južnoj Africi.

Na trećem mestu našla se Miley Cyrus, mlada pop i glumačka zvezda koja je ove godine od dobre devojčice postala perspektivna buntovnica. Nakon nje, na četvrtom mestu, zasela je starleta Kim Kardashian, a Lady Gaga našla se tek iza nje. Pevačica koja je uzdrmala svet pop muzike ipak nije uspela s trona skinuti starletu Kim.

Na šestom mestu našao se, verovali ili ne, iPhone. Iako je Apple ove godine izbacio svoj novi uređaj, iPad on nikako nije uspio biti zanimljiviji od od svog mini prethodnika. Iako nije dobila ulogu u trećem nastavku filma “Transformeri”, Megan Fox ušla je u top deset te zasela na sedmom mestu.

Odmah iza nje našao se 16-godišnji Justin Bieber.

Na devetom mestu nalazi se televizijski show “Američki idol”, ovaj serijal prikazuje se već nekoliko sezona, a brojne druge medijske kuće u svetu preuzele su franšizu upravo zbog popularnosti. Na poslednjem mestu našla se odavno posrnula pop princeza Britney Spears. Iako godinama nije snimila pesmu, Britney je i dalje tražena na internet tržištu.

30 KOMENTARA

 1. ♥ Justin ♥ Bieber ♥ … ♥ Miley ♥ Cyrus ♥ – ♥ LaDy ♥ GaGa ♥
  Respect !!!

  Pozz !
  ——
  Postovanje I puno poljubaca za BRAVO..Da znate zahvalni smo

 2. JA mislim da je Britney…ne mislim ,nego sam sigurna dokazala da je idalje jako jako popularna jer nicim nije skretala paznju na sbe nije s enamerno isticala kao gaga radila smisljeno nesto sto bi privuklo paznju ….a i dalje je jako pracena …ipaki sad ce 3 god od kako nije snimila album!!!!BRIT SAMO NASTAVI SLEDECA GODINA JE TVOJA….

 3. Brit je ovde apsolutni pobjednik, ona je prava zvijezda, dvije godine nije snimila ni pjesmu, a kamoli album, i i dalje je u top 10 najtraženijih pojmova na netu. Sledeće godine će biti no 1 kao što je i dosad bila. Britney mi te volimo! :D

 4. Da niste culi mozda za pesmu “3” od Britney Spears? pogledajte kada je objavljena? Kao i album iz kog je ta pesma…. hvala.. i pripazite kada pisete “godinama” ..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.