Start Stars Hot News! Najseksi tela imaju Beyonce i Megan Fox

Najseksi tela imaju Beyonce i Megan Fox

SHARE

Najnovija anketa pokazala je kako prema mišljenju žena najseksi telo ima pevačica Beyonce (odabralo ju je 24 posto žena), dok muškarci ipak preferiraju holivudsku glumicu Megan Fox (izbor za 20 posto muškaraca). Muškarci nisu propustili istaknuti i kako bi upravo Megan odveli u krevet kad bi im njihove bolje polovice dozvolile švrljanje izvan bračne postelje. Istraživanje je provedeno u Velikoj Britaniji na 2.000 ispitanika.

Nekad omiljena britanska starleta Katie Price izgubila je popularnost, a čak trećina muškaraca i žena je ocenila da je ona najmanje privlačna poznata osoba. I anoreksično telo Victorije Beckham se našlo na samom dnu lestvice najseksi tela poznatih osoba.

Najbolju guzu ima – Beyonce!
Iako su najpoznatije stražnjice one Jennifer Lopez i Kim Kardashian, britanska javnost je ocenila kako najbolju guzu ipak ima Beyonce (34 posto). 25 posto ispitanika je ocenilo i kako Beyonce ima najbolje noge, a i njeno poprsje je ocenjeno najboljim.

U kategoriji najlepših očiju tesna se bitka vodila između Angeline Jolie (19 posto) i Megan Fox (18 posto), a u kategoriji najlepšeg lica titulu Jennifer Aniston (17 posto) je otela Keira Knightley (18 posto).

Image Hosting by imagefra.me

Image Hosting by imagefra.me

OSTAVI KOMENTAR