341
Najrazmaženija devojčica na svetu? Suri Cruise zahteva kolačiće u 1 ujutro

Najrazmaženija devojčica na svetu? Suri Cruise zahteva kolačiće u 1 ujutro

341
SHARE

Jedan izvor blizak porodici Cruise navodi kako je šestogodišnja devojčica naručila kolačice u 1 ujutro, koji su pritom morali da joj budu posluženi na zlatnom poslužavniku!

null

Jedan izvor je za Star magazin o svemu rekao: “Suri jede u najluksuznijim restoranima na svetu i voli fino, zlatno posuđe. Poznata je i po tome što naručuje kolačiće na zlatnom poslužavniku u 1 ujutro. Suri već sad ima kreditnu karticu i dozvolu da na nju doda novac kad god poželi! Suri obožava kreditnu karticu. Katie je zato dodala njeno ime na jednu od kartica i dozvoljava joj da sebi kupuje slatkiše.”

37 KOMENTARA

  1. Mislim da su tu najvise krivi Tom i Katie jer su joj sve to pruzili i previse je brate razmazili nek ponekad dadnu novac za djecu koja nemaju nista,a ne ispunjavat hirove svoje razmazene kcerke!!!

  2. Jaoo kako bezveze.Cisto bahacenje i prosipanje novca.Tako ce i zavrsiti kako su je pametni roditelji vaspitali.Ljubav se ne kupuje novcem!

  3. Katastrofa!!!!! U sest godina ima kreditnu karticu i u jedan ujutru narucuje kolacice I to na zlatnom posluzavniku!!!! Ja ne znam sta rade njeni roditelji sa njom!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.