718
Najluđa priča godine? Justin Bieber, hrčak i Belieberi

Najluđa priča godine? Justin Bieber, hrčak i Belieberi

718
SHARE

null

TMZ prenosi kako je Justin Bieber poklonio jednoj obožavateljki svog kunog ljubimca na prošlonedeljnom Jingle Ballu u Atlanti.

Justin je odjednom odlučio da se ratosilja svog hrčka nakon svog nastupa u Filips areni u Atlanti, a na objavljenom video snimku primećujemo Biebsa koji prilazi grupi fanova i potpisuje im autograme. Na opšte iznenađenje on pritom jednoj obožavateljki pruža kavez u kojem se nalazi hrčak i poručuje joj: “Ovo je za tebe. Moraš voditi računa o Pacu.” Iznenađena devojka zatim je vrištajući rekla: “Brinuću se za njega!”. Pac inače ima više od 12.000 sledbenika na svom Twitter nalogu. Malena živuljka puno tvituje poslednjih dana o tome koliko mu nedostaje Justin i kaže da će prestati da sledi svog bivšeg gazdu. Navodno, Biebs je odlučio da pokloni Paca jer nije mogao da ga ponese sa sobom u avion. Nema sumnje da će ga devojka koja ga je dobila čuvati kao oči u glavi!

http://youtu.be/VzPmXZaRl4A

IZVOR: Life Content

11 KOMENTARA

  1. A ljubav <3 i ja bi volila Paca da mi pokloni jbt. :( Koja sretnica blago joj se , nadam se da će paziti Paca ;) <333333333333333333333333333333

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.