947
Najlepši rođendanski poklon: Selena Gomez ima najprodavaniji album u Americi!

Najlepši rođendanski poklon: Selena Gomez ima najprodavaniji album u Americi!

947
SHARE

Selena Gomez On Her Way To An iHeartRadio Appearance

Selena Gomez ima ogroman razlog za zadovoljstvo – njen album Stars Dance nalazi se na prvom mestu čuvene Billboardove top 200 liste, što joj do sad nikad nije pošlo za rukom!

Stars Dance je dakle trenutno najprodavaniji album u Americi sa čitavih 97.000 primeraka u prethodnih nedelju dana a Sel je time postala jedna od najmlađih pevačica kojoj je to pošlo za rukom! Njen prvi album “Kiss and Tell” bio je deveti, “A Year Without Rain” četvrti, a “When The Sun Goes Down” treći, što samo govori o tome kako je njena popularnost rasla tokom godina.

Selena se naravno zahvalila svojim Selenatorima, tvitovavši: “Želim samo da vam se zahvalim za ovu neverovatnu rođendansku nedelju. Uspeh albuma je za mene najveći poklon!” Da li si preslušao/preslušala Stars Dance? Koje pesme ti se najviše dopadaju?

Autor: Life Content

37 KOMENTARA

 1. Interesantna je činjenica da je Demi Lovato sa svojim albumom “DEMI” prodala oko 110.000 primjeraka i završila na 3. mjestu, a Selena prodaje “Stars Dance” u oko 97.000 primjeraka i debituje na 1. mjestu! Čudno, ali istinito! :)

    • da selenatora ima vise nego smilera onda bi selena imala 2 vevo rekorda,#1 singl na itunesu,4 albuma #1,a ne miley.twitter nije merilo,zato je polovina ljudi koja prati justina pocela da prati i nju kad su poceli da se zabavljaju.

  • Da,ali Demin album je izdat prije Seleninog,ako hoces da kazes da je ovo namjestaljka onda promisli da bi u tom slucaju demi bila na drugom a ne na trecem mjestu.Zasto osporavati neciji uspjeh nelogicnim cinjenicama -_-

 2. @smiler1234, ne mjesaj Miley u ovo, nigdje se ne spominje. I sem toga, Stars Dance je u prodaji samo jednu sedmicu i to ne svugdje na svijetu, vec u Americi.

  Sel izgleda kao princeza. *_* Cestitam <33

  • eh jadni ti selenatori kad im je ovo jedini uspeh.smileri su miley dali 2 vevo rekorda,singl #1 na itunesu,4 albuma #1.odleprsajte

 3. Ovako…Demin album DEMI po meni treba da bude na 1 mestu ali eto…VanjaSwift ovde je reč o albumu u Americi.Čestitam Sel.Takođe mislim da treba da prestanete sa Miley.Tag je Sel ne Miley.Ali kada ste već počeli moram da kažem samo ovo.Mislim da Smilera ima više nego Selenatora bar na ovom sajtu jer kada se glasalo ko je bolji Miley ili Selena svi su glasali za Miley:)

 4. Mnogoo mi se svideo Selenin novi album.
  Kada me je drugarica pitala koja mi je omiljena pesma,nisamm uopste mogla da se odlucim. Go Sel! <3 <3 <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.