253
Najdraže priznanje: Liam Payne dobio nagradu iz rodnog grada

Najdraže priznanje: Liam Payne dobio nagradu iz rodnog grada

253
SHARE

One Direction Performs On "Today" Show

Liam Payne sa bendom One Direction osvojio je impresivan broj nagrada i priznanja, ali skromni pevač smatra da mu je najdraža ona koju je dobio od svog rodnog grada Vulverhamptona.

Nedavno je u tom gradu održana dodela nagrada “Sons and Daughters” koja se dodeljuje svima koji su doprineli razvoju Vulverhamptona, a tu čast ove godine dobio je Liam. On nažalost nije mogao da prisustvoje ceremoniji pošto je trenutno u Australiji na svetskoj turneji, ali su umesto njega nagradu primili njegovi roditelji, da bi on potom snimio video poruku u znak zahvalnosti.
“Želeo sam da se zahvalim svima na ovome. Moj bend je tokom proteklih par godina osvojio dosta nagrada, ali ovo je za mene definitivno ona na kojoj sam najviše zahvalan. Vulverhampton je moj dom i uvek će tako biti”, rekao je Liam, te se čak zahvalio svom rodnom gradu jer smatra da mu je dao priliku da dospe ovde gde je danas. “Želim da se zahvalim svima koji su mi pre toliko godina pružili priliku da dođem ovde gde sam sada. Ovo je definitivno najvažnija nagrada koju sam primip. Biće ponos na mojoj polici.”

Izvor: Life Content
Foto: SIPA

10 KOMENTARA

  1. Bravo , morate li svaki put stavljati iste slike kad je rijec o 1D-u ? Pa dajte , unesite malo razlicitosti o.O . I da , Liam je zasluzio nagradu skroz ^_^ .

  2. On je stvarno zasluzio ovo!Sada jos vse volim svoj grad i svoje rodno mesto! :-) Once a Directioner,always a Directioner!:-)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.