Start Style Beauty Tips Najbrži način za uklanjanje bubuljica

Najbrži način za uklanjanje bubuljica

SHARE

Hyaluspot-7 cmjn PLV

Laboratoriji Vichy su otkrili negu za ciljano uklanjanje nepravilnosti s antibakterijskim delovanjem, kojom se bubuljice deaktiviraju u roku od 2 sata.

Između ostalih nepravilnosti, nas najviše zabrinjavaju one koju vidljive i koje se javljaju na licu. Na razvoj bubuljica utiču razni faktori kao što su stres, hormonske promene i neuravnoteženost u ishrani, ali njihov razvoj posebno zavisi od bakterija koje se u njima nalaze.

 photo V_VICHY_HYALUSPOT_CHROMI_HD_zps3698480a.jpg

DALJE PRSTIMA OD BUBULJICA!

U početnoj fazi, bubuljice su primetne u obliku jedva vidljivog crvenila, ali tokom nekoliko sati, u uslovima impulsivnog i nesvesnog dodirivanja takvih mesta zaraženih bakterijama, može nastati vidljiva anomalija. Mesta prekrivena bubuljicama dnevno dotaknemo, u proseku, do 65 puta, čime se nemonovno izaziva infekcija.

Kako nastaju bubuljice?
Na našoj koži su od detinjstva prisutne razne bakterije koje se smatraju delom „normalne“ kožne flore: Propionibacterium acnes, Staphylococcus aureus in Propionibacterium granulosum. Sve tri navedene bakterije mogu lako prouzrokovati pojavu bubuljica, kao i najmanji poremećaj metaboličke ravnoteže ili slabljenje imunološkog sistema organizma.
Normaderm HYALUSPOT- brzo i efikasno rešenje.

 photo 1442TubeNormaderm_3B_zpsf3629826.jpg

Vichy-jeva inovacija za brzo i efikasno uklanjanje bubuljica s hialuronskom kiselinom, što predstavlja prvi oblik tehnologije nevidljivog flastera, koji stvara zaštitni sloj na površini kože. Kombinacija aktivnih sastojaka ( salicilna kiselina +LHA) obezbeđuje antibakterijsku aktivnost, intenzivno čisti kožu i uklanja nepravilnosti, bez mogućnosti njihovog ponovnog nastanka.
Rezultat je trenutan:
– 2 sata nakon nanosa: bubuljica je deaktivirana
– 48 sati nakon nanosa: bubuljica je uklonjena, bez ožiljaka*.

Uverite se i sami i poručite uzorak proizvoda Normaderm Hyaluspot.

* Klinička studija, samoocena, 36 osoba.

OSTAVI KOMENTAR