315
Najbolji na svetu: Justin Bieber nadmašio Miley Cyrus!

Najbolji na svetu: Justin Bieber nadmašio Miley Cyrus!

315
SHARE

null

Ko je pre samo nekoliko godina mogao i da sanja da će anonimni dečak iz Kanade postati svetska megazvezda, a kamoli da će biti prvi muzičar u istoriji sa 5 albuma na prvom mestu, pre svog 19. rođendana.

Zahvaljujući albumu “Believe Acoustic” Jusu je baš to pošlo za rukom. Naime, on je do sad držao rekord sa Miley Cyrus koja je pre 19-tog rođendana takođe imala četiri albuma na prvom mestu ali već odavno nije objavila album, za razliku od Biebsa.

null

Ne zaboravljajući da je ovaj uspeh došao samo zbog njegovih fanova, Justin je na svom Twitteru napisao: “Uspeli smo! Hvala vam! Believe Acoustic je najprodavaniji album u svetu i naš peti broj 1. TO SU NAŠI ALBUMI! Hvala vam. Hajde da nastavimo, moramo da načinimo još istorijskih koraka. Volim vas. Nadam se da uživate u albumima i muzici. O tome se radi…o muzici.” Bravo Jus, bravo Belieberi!

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

29 KOMENTARA

  1. uh…. Miley je imala 7 ALBUMA PRIJE 19.-TOG RODJUSA. Njena tri: Breakout, The Time Of Our Lives and Can’t Be Tamed, i 4 albuma Hanne Montane: Hannah Montana/best of both worlds, Hannah Montana 2: Meet Miley Cyrus, Hannah Montana 3 i Hannah Montana Forever Soundtrack. noh8 na Miley ili biebera, ja sam smilieber, ali samo zelim da kazem da malo grijesite :D

  2. slažrm se sa Smiler4life da ne zaboravimo i pesme koje isu na albumu a predobre su.a tu je i album hannah montana the movie

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.