Start Stars Hot News! Najbogatiji tinejdžeri: zarađuje li Justin Bieber više od Miley Cyrus?

Najbogatiji tinejdžeri: zarađuje li Justin Bieber više od Miley Cyrus?

SHARE

M Magazine objavio je listu najbogatijih tinejdžera za 2011. godinu a najveću bitku za mesto na vrhu vodili su Justin Bieber i Miley Cyrus.

Miley Cyrus zna da peva, glumi i igra i upravo to joj je donelo jako mnogo novca. Osamnaestogodišnja zvezda zato je na vrhu liste s zaradom od čak 120 miliona dolara! Ona je startovala ulogom u seriji “Hannah Montana” a kasnije se prebacila na film i otpočela muzičku karijeru. Naravno, pratile su je kontroverze, ali to nije uticalo na njenu karijeru.

Na drugom mestu je Justin Bieber koji “vredi” 65.5 miliona dolara. Biebsov prvi album dostigao je tiraž od 700,000 primeraka za prve tri nedelje a on se danas osim muzike bavi i glumom a ima čak i svoj lak za nokte. Imamo osećaj da će on još dugu biti u vrhu ove liste.

Najbogatiji od braće Jonas je Nick koji se nalazi na trećoj poziciji s 18 miliona. Na pozicijama od 4 do 10 nalaze se redom Dakota Fanning, Abigail Breslin, Angus T. Jones, Miranda Cosgrove, Tyler James Williams, Selena Gomez i Demi Lovato.

OSTAVI KOMENTAR