Start Stars Hot News! Nagrađujemo vas na našoj Facebook stranici – novo pitanje

Nagrađujemo vas na našoj Facebook stranici – novo pitanje

SHARE

Naše novo nagradno pitanje glasi: Šta je toliko šokiralo legendarnog Ser Eltona Johna kad je napravio ovakvu facu?Simpatični bradonja Leon Russell i Elton John snimili su prošle godine zajednički album, a prethodnih meseci radili su na njegovoj promociji pa su zajedno nastupali. Mi vas pitamo šta je to nateralo Ser Eltona da napravi ovakav izraz lica?

Pobednika i ove nedelje birate vi – dakle, osoba koja dobije najviše lajkova za svoj komentar dobiće 300 kredita u WORLD KIOSK ONLINE prodavnici gde ih možete potrošiti po sopstvenoj želji!

Imena dobitnika objavljivaćemo svakog ponedeljka a u obzir dolaze samo odgovori u komentarima na našem FACEBOOK FAN PAGEU. Svi komentari vulgarne i uvredljive sadržine biće uklonjeni.

Još jednom napominjemo da vaši Facebook profili moraju biti podešeni tako da imamo mogućnost da vam pošaljemo poruku, jer ne postoji drugi način da vas kontaktiramo i dodelimo vam nagradu koju ste osvojili. Ukoliko ne možemo da kontaktiramo pobednika, nagrada se uručuje nekoj drugoj osobi koja zadovoljava taj uslov!

OSTAVI KOMENTAR