Start Akcije Nagrađujemo vas na našoj Facebook stranici – novo pitanje

Nagrađujemo vas na našoj Facebook stranici – novo pitanje

SHARE

Naše ovonedeljno nagradno pitanje glasi: “Da imate svog dublera, šta biste ga prvo naterali da uradi umesto vas i zašto?

Eminem je ovih dana iskoristio svog dvojnika da odvuče pažnju paparaca, a on je zatim mirno otišao na hamburger. Da vi imate svog dublera, šta bi on morao da uradi za vas?

Kako bismo svima omogućili iste šanse, izbor najinteresantnijeg i najduhovitijeg odgovora vršiće redakcija časopisa Bravo. Pobednik dobija 300 kredita u WORLD KIOSK ONLINE prodavnici gde ih može potrošiti na časopise po sopstvenoj želji!

Imena dobitnika objavljivaćemo svakog ponedeljka a u obzir dolaze samo odgovori u komentarima na našem FACEBOOK FAN PAGEU. Svi komentari vulgarne i uvredljive sadržine biće uklonjeni.

Još jednom napominjemo da vaši Facebook profili moraju biti podešeni tako da imamo mogućnost da vam pošaljemo poruku, jer ne postoji drugi način da vas kontaktiramo i dodelimo vam nagradu koju ste osvojili. Ukoliko ne možemo da kontaktiramo pobednika, nagrada se uručuje nekoj drugoj osobi koja zadovoljava taj uslov!

OSTAVI KOMENTAR