Start Stars Hot News! Na udaru kritika: Novi film Selene Gomez proglašen za najgori ovog leta

Na udaru kritika: Novi film Selene Gomez proglašen za najgori ovog leta

SHARE

selena gomez

Novi filme Selene Gomez, “Getaway”, koji je od prošle nedelje u bioskopima, doživeo je pravi krah na blagajnama i u javnosti kada je dobio veoma loše ocene filmskih kritičara.

Na popularnom filmskom sajtu RottenTomatoes.com, film u kojem uz Selenu glavnu ulogu ima i Ethan Hawke, dobio je ocenu od samo dva odsto, a i drugi slavni filmski kritičari su ga složno ocenili veoma loše. Tako magazin Rolling Stone piše da gledaoci neće izbeći oštećenje mozga tokom gledanja filma, dok mu je Vulture dodelio titulu “najgoreg filma koji je objavljen ovog leta”.
I pored ovog neuspeha, izvori kažu da se Selena nije previše potresla zbog loših kritika: “Naravno da bi volela da je dobila dobre ocene za svoj rad, ali sada je dostigla tačku u karijeri kada može da radi ono što žel i da se ne opterećuje onim šta kritičari kažu”, otkrio je izvor za HollywoodLife.
Iako joj filmska karijera ne napreduje po planu, Selena bar može da se pohvali uspesima na polju muzike. Pored toga što je nagrađena za najbolji pop spot prošle nedelje na MTV VMA, njen album “Star Dance” bio je na prvom mestu Billboardove liste.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR