Start Stars Hot News! Na sedmom nebu: Zayn Malik i Perrie Edwards uživaju u veridbi

Na sedmom nebu: Zayn Malik i Perrie Edwards uživaju u veridbi

SHARE

zayn perrie

Slavni par Zayn Malik iz One Directiona i Perrie Edwards iz Little Mixa oduševili su fanove kada su u avgustu potvrdili da su se verili. Nekoliko nedelja nakon prosidbe, buduća gospođa Malik kaže da je srećnija nego ikad.

Perrie je pokazala svoj dijamantski prsten na svetskoj premijeri 1D filma “This Is Us”, a sada je u intervjuu za magazin Bliss” rekla da i dalje oseća uzbuđenje i radost zbog veridbe. “Sada smo toliko srećni. Ja sam na sedmom nebu, kao i on”, rekla je ona, te ispričala kako se osećala kada je javnosti prvi put predstavila prsten: “Da budem iskrena, nisam ni razmišljala o tome. Išla sam na događaj, spremala sam se sa devojkama, bila sam uzbuđena što ću ga videti. Uplašila sam se na crvenom tepihu da ću pasti, ali srećom nisam se izblamirala.”
Već je potvrđeno da će njene koleginice iz Little Mixa biti deveruše, zbog čega su oduševljene. “Zaprosio ju je u nedelju, u ponedeljak smo se vratile na posao, a to je bila prva stvar koju nas je pitala”, otkrila je Jade, dok je Leigh Anne dodala: “Kada mi je rekla, bila sam na ivici suza. Prava sam beba! Presrećne smo zbog nje.”
Perrie je nedavno demantovala glasine da su ona i Zayn već pronašli lokaciju za venčanje, te dodala da još nisu napravili nikakve planove. “Još nisam ni počela da planiram. Nisamo odredili datum, sve što znam je da sam srećna.”

Autor: Life Content
Foto: Instagram

OSTAVI KOMENTAR