Start Stars Hot News! Na rođendanu Paris Hilton potukli se bivši i sadašnji dečko bogate naslednice

Na rođendanu Paris Hilton potukli se bivši i sadašnji dečko bogate naslednice

SHARE

Doug Reinhardt potukao se s Brandonom Davisom, prijateljem Paris Hilton i to na rođendanskoj zabavi poznate bogatašice, piše New York Post.

Rođendan bogate naslednice pretvorio se u pravi haos. Paris se usred njujorškog kluba “Tea Room”, u kojem je slavila svoj 29. rođendan, počela svađati s dečkom. Nakon što se izderala na njega i rekla mu šta mu sledi, ljuta je Paris izjurila iz kluba. Dougu nije dugo trebalo da se posvađa ponovo, a ovoga puta s prijateljem i bivšim ljubavnikom slavljenice, Brandonom Davisom. Uzrok svađe je navodno bila Dougova ljubomora i negodovanje zbog toga što se Parisin bivši na zabavi pojavio nepozvan.

“Doug i Paris su se ponašali kao zaljubljena deca, a nakon par minuta svađali su se kao najgori neprijatelji”, rekao je neimenovani izvor. “Doug nije bio srećan zbog pažnje koju su izazvali, a Paris je vikala na njega i izjurila napolje”, dodao je. Ipak, Paris se vratila u klub i pomirila s dragim te se do kraja večeri opet nisu mogli odvojiti jedno od drugog, dok su jadnog Brandona čuvari izbacili iz kluba.

OSTAVI KOMENTAR