60
Na rođendanu Paris Hilton potukli se bivši i sadašnji dečko bogate naslednice

Na rođendanu Paris Hilton potukli se bivši i sadašnji dečko bogate naslednice

60
SHARE

Doug Reinhardt potukao se s Brandonom Davisom, prijateljem Paris Hilton i to na rođendanskoj zabavi poznate bogatašice, piše New York Post.

Rođendan bogate naslednice pretvorio se u pravi haos. Paris se usred njujorškog kluba “Tea Room”, u kojem je slavila svoj 29. rođendan, počela svađati s dečkom. Nakon što se izderala na njega i rekla mu šta mu sledi, ljuta je Paris izjurila iz kluba. Dougu nije dugo trebalo da se posvađa ponovo, a ovoga puta s prijateljem i bivšim ljubavnikom slavljenice, Brandonom Davisom. Uzrok svađe je navodno bila Dougova ljubomora i negodovanje zbog toga što se Parisin bivši na zabavi pojavio nepozvan.

“Doug i Paris su se ponašali kao zaljubljena deca, a nakon par minuta svađali su se kao najgori neprijatelji”, rekao je neimenovani izvor. “Doug nije bio srećan zbog pažnje koju su izazvali, a Paris je vikala na njega i izjurila napolje”, dodao je. Ipak, Paris se vratila u klub i pomirila s dragim te se do kraja večeri opet nisu mogli odvojiti jedno od drugog, dok su jadnog Brandona čuvari izbacili iz kluba.

NEMA KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.