320
‘N Sync priznali da su veliki fanovi One Directiona: Imaju sjajne pesme!

‘N Sync priznali da su veliki fanovi One Directiona: Imaju sjajne pesme!

320
SHARE

justin nsync

Članovi grupe ‘N Sync, koji su se nedavno okupili kako bi zajedno nastupali na MTV VMA, otkrili su da su veliki fanovi grupe One Direction, te da oni imaju sjajne pesme.

Jc Chasez, Joey Fatone i Chris Kirkpatrick zajedno sa Justinom Timberlakeom okupili su se kako bi otpevali miks svojih najvećih hitova, uključujući i pesme “Bye, Bye, Bye”, “Gone” i “Girlfriend”, što je bio njihov prvi zajednički nastup od raspada 2002. godine. Iako su se povukli sa muzičke scene, oni i dalje prate dešavanja i nova imena, a posebno im se dopada muzika One Directiona, pa im je bilo žao što nisu stigli da ih upoznaju u bekstejdžu.

one direction

“Zapravo, ja sam ih tražio. Oni su bili napolju među publikom, pa nisu mnogo vremena proveli u bekstejdžu”, rekao je Chris i dodao: “Ali, pokušao sam da ih nađem jer sam i ja njihov obožavalac. Imaju sjajne pesme. Kul je što imaju pesme koje sam slušao i koje su mi se i pre dopale, a nisam odmah shvatio da je to boy band. Muzika je odlična. Tako da sam se radovao što ću ih upoznati, ali nisam dobio priliku”, ispričao je Chris u jednoj radijskoj emisiji.

Izvor: Life Content

19 KOMENTARA

  1. Momci su neuhvatljivi haha :D
    Kad ni Cris nije mogao da stigne da ih upozna!Sad zna kako je nama! :D
    Micee moje<33 danass je film!!!

  2. Molim vas glasajte za Nataliu Kills : http://www.fuse.tv/2013/08/best-new-artist-fan-poll#4 ♥ Pomozite joj da pobedi ovo joj je jako vazno je ce joj sad izaci album a pobednik dobija reklamu u novimama i billbord na Time Square ♥

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.