Start Stars Hot News! My Chemical Romance: Kraj karijere nakon 12 godina

My Chemical Romance: Kraj karijere nakon 12 godina

SHARE

Posle 12 godina postojanja, grupa My Chemical Romance objavila je u petak da više neće nastupati zajedno i praviti novu muziku.

Na zvaničnom sajtu benda, objavljeno je da su uspeli da ostvare više nego što su mogli da sanjaju, ali nije objašnjeno koji je pravi razlog raspada. “Biti u ovom bendu tokom proteklih 12 godina bio je pravi blagoslov. Uspeli smo mnogo više nego što smo mogli da zamislimo. Imali smo priliku da vidimo i iskusimo stvari o kojima smo mogli samo da sanjamo. Delili smo scenu sa ljudima kojima se divimo i na koje se ugledamo, i što je najbolje, i sa našim prijateljima. Sada, kao i sve druge velike stvari, došao je trenutak da se sve to završi. Hvala vam svima na podršci i na tome što ste bili deo ove avanture”, navodi se u saopštenju. Pevač benda Gerard Way objavio je na svom nalogu na Twitteru da je ponosan na ono što su ostvarili. “I pored tuge, najviše osećam ponos.” Petočlani bend stekao je popularnost 2006. godine, zahvaljujući albumu “The Black parade”.

Autor: Life Content

13 KOMENTARA

  1. Drago mi je da sam našla ovo danas, u 2015. godini. Oni su jako dosta napredovali i previše mi je žao zbog svega. Stekli su moju ljubav i ne mogu se odvojiti od pesama ni danas. Ponosna sam na sve njih što su ušli u istoriju, jer se ovaj bend ne zaboravlja lako. #ProudKilljoy4Life

OSTAVI KOMENTAR