253
Muzički menadžer prognozira Biebsov kraj i poručuje: „Trebalo bi ga istući!“

Muzički menadžer prognozira Biebsov kraj i poručuje: „Trebalo bi ga istući!“

253
SHARE

null

Teško je pobrojati koliko je stiglo optužbi na račun Justina Biebera u prethodnih mesec dana a jedan od najcenjenijih ljudi u muzičkom biznisu misli da zna na koji način Jusa da dovede u red.

Peter Mensch ime je koje vam verovatno ne znači ništa ali on je menadžer nekih od najvećih bendova današnjice, kao što su Metallica ili Red Hot Chilli Peppers. Po njemu, Biebs se ponaša kao razmaženo derište, zbog čega zaslužuje batine. „Ja bih odveo Biebera u šupu i dobro bih ga nalupao. Njegov menadžer Scooter Braun je suviše uplašen da bi to uradio. Ne znam šta je Bieberov problem. Karijera će mu iovako biti gotova za 3 godine.“

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

31 KOMENTARA

  1. Istina covjek je legenda mislim ti bendovi kojima je bio menader su svi  
    *-* al nisam do sad znala to al btw lahko je rec o nekome nesto no navest razlog je tesko. Justin ima najvecu fan bazu tako da ako bi necja karjera trebaka biti zavrsena za 3 god garant ne justinova.

  2. kad neko ima takvih problema ko justin ne treba ga tuci nego mu pomoci treba mu preporuciti nekog psihijatra ili nesto tako jel malo je prerano poceo s takvim stvarima iako ga donekle razumijem jel treba od 15 godine zivjeti pod svjetlima reflektora i kad je gotov cijeli tvoj život u novinama pa svi bi pukli ja ga osobno neslušam ali iskreno se nadam da ce se promjeniti jel ovo je stvarno strasno (neda mi se ispravljat greske)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.