744
Muzički menadžer Louis Walsh: ”Lady Gaga će sagoreti”

Muzički menadžer Louis Walsh: ”Lady Gaga će sagoreti”

744
SHARE

Muzički menadžer i jedan od sudija u popularnom britanskom muzičkom showu “X Factor” Louis Walsh drznuo se komentarisati trenutno najveću svetsku pop senzaciju Lady Gagu rekavši kako će ista “uskoro sagoreti”. Spomenuti Irac smatra kako slava američke pevačice neće biti dugog veka te da je zapravo sama pevačica popularnija od muzike koju izvodi.

“Svi govore kako je Lady Gaga nova Madonna, ali ja mislim da ona neće toliko dugo izdržati, ne može pratiti taj tempo”, smatra kritični Walsh. “Sagoreće, ionako je već sada slavnija po svojim šeširima nego pesmama”, dodaje Walsh koje se okomio i na ostale pop zvezde. “Problem sa svim tim ljudima je u tome što se obogate, postanu slavni i onda žele kredibilitet. Ali im niko ne želi reći kako nisu sjajni i neverovatni već samo imaju sreće”.

114 KOMENTARA

  1. slazem se sa mvspj… ;) mi vredjamo gagu, ti nam kazes da smo kurve -.- pa vredjaj ti nekog koga mi volimo ali da vredjas nas i nasu porodicu, to je vec previse!!!

  2. VLADO DOSADAN SI VIŠE,MENI SU GAGA I MILEY IDOLI..UMUKNI VIŠE.TI ĆEŠ DA MI KAŽEŠ KOGA ĆU JA DA NAZIVAM IDOLIMA..PA DOSTA VIŠE.ONI SU MI IDOLI I TAČKA I NE LUPETAJ VIŠE

  3. mvspj je 1000000 puta normalnija i pametnija od tebe tako da se ne mozes porediti sa njom. devojka je milion puta zrelija od tebe i stv joj nisi ni do kolena. a svoje nezrele komentare zadrzi za sebe.

  4. Ona nema najbolji vokal, ali ima najoriginalniji staljnig u show biznisu, ima fenomenalne pesme, a mislim da je vec sad preterala sa svojim “fanta” kombinacijama.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.